30/6 - 2014

Sist vi hördes av va ju efter vännäsutställning och vad ha hänt sen dess? Ja ska jag va ärlig ha jag inge minne av att de ha hänt nå mer speciellt än vanligt tro jag. Eller aaah de kanske de ha ändå. Jag ha gått lös med färg och pensel så nu är matbordet i vardagsrummet vitt (bara lack som ska på sen är de klart) och hallens trappa är också vit! Iaf på gång på att bli vit. Mkt trevligt och fint om jag få skryta lite. Sen håller vi på att planera dop för William också. Och mitt skatbo till hår ha fått sig en annan färg, kopparröd! Så lite ha väl hänt ändå! Sen ha Micke semester nu i 5 veckor så mkt skoj ska vi allt hitta på! Samt slutföra lite renoveringar.
 
Gällivareutställningen va ju nu i helgen och de gick ba fint! Vi tog och packa in oss i bilen och åkte i godan ro till Luleå på fredagen och sov en natt där på hotell och de va mysit värre! Gjorde inte så mkt mer än att checka in, tog en snabbrunda i en galleri där och sen käkade vi nog den godaste hamburgaren jag någonsin ha ätit på resturangen på hotellt. Ne den va för jävla god asså. Tidigt på lördagmorgonen checka vi ut och fick en liten frukostpåse med oss och for vidare mot Gällivare. 9 hundar samanlagt anmälda. Vi vann klassen med excellent och ck, i bästa hane så slog pjuklarven Rambo oss och tog både cert och cacib och sen till och med BIR! Super skoj! Så vi fick "nöja oss" med reserv cacib. Men inte är vi bitter för de! Man kan ju inte vinna alla gånger ;). Domaren tyckte iaf mkt om Bamse men fördrog Rambo helt enkelt :). Grattis Emma och Martin! Bilder därifrån kommer kanske lite senare, då jag ha snott några av Jessika, hehe.
 
Men hemresan va inge rolig. Vi sträckkörde och de tyckte inte William om. Men så äre att ha barn, man ha de inte lätt alla gånger. Men nästa gång de blir långresa så blire ett stopp på väg hem också! 
 
Precis innan jag började skriva på detta inlägg så anmälde jag Bamsingen till Östersund, hihi! Hoppas på en repris från förra året ;).
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo