13/6 - 2014

Min söta lilla bäbis börja bli stor. De är ju givetvis bra! Men man vill samtidigt ha kvar dom i bebis storlek på nå vis. Aah det här med att förklara är jag dålig på. Nemen storlek 56 börja bli lite litet, grenen börjar bli nalta trång och armarna börja bli lite korta. Fast iofs de skiljer plagg till plagg och märke, precis som för oss vuxna. Men ändå. Min bebis börja bli stor! Tur jag ha bunkrat upp nästa storlek (62) och sen håller jag på att samla på mig lite smått storleken större än den :). Bra att ha om han får för sig att växa ännu mer ;).

Idag blire och se vad Åhlens ha att erbjuda! Älskar rabattkuponger! Samt hämta hand och fotavtrycket som vi gjorde för ett tag sig om ni minns? Blev klart igår :). Hade trott de skulle ta några dagar men de tog visst 2 månader, hehe. Spännande och se hur mkt fötterna och hönderna ha vuxit från då han va 18 dagar till idag då han är 3 månader och 12 dagar ;D.

Men nu blire tv-tittande och släppa ut hundarna i hundgårn. Sen vänta på foderleverans, 200kg torrfoder till doggsen kommer! Mat i ett halvår typ, inte illa.

Hääj dåå!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo