2/6 - 2014

Ojoj vi är redan inne i junimånad! Tiden går fort må jag säga! Igår blev våran lilla prins 3 månader. Vilket betyder att han ska på 3-månaders kontroll på BVC och få sin första vaccination. Och den va idag och gud vad han skrek, stackars liten! <3 Annars så va vägningen och mätningen kanon bra och han nu är han en 6,5 kg klump. Och jag står stilla i viktminskningen, står på samma som sist (för en månad sen), så de är väl bra? Eller ja jag hade gärna velat ha blivit lite lättare men jag tror magomfånget kanske ha blivit lite mindre iaf :). Men annars tyckte Anna att han fortfarande va en nöjd och glad kille, hihi. Hon tycket även att han ha vuxit så bra så nästa kontroll blir vid 5,5 månaders ålder och även då kommer de bli stick i låret, åååh stackarn. Men även en läkarundersökning.
 
Ja vad ha hänt sen sist? Inte så mkt mer än dom vanliga sysslorna. Äta, sova, mata barn, promenad med hundarna, städa, tvätta diska. Utsökat min allmäna ugglesamlig i form av halsband, armband, tvålpump och krokar, hehe. En och annan kaffekopp ha slinkit ner också, både här hemma hos oss och borta. Kylen gick sönder förra veckan så de blev att införskaffa sig en ny. Blev då både en ny fullstor kyl och frys istället för en kombinerad som vi hade tidigare, super! Micke ha varit på en årliga Tallinresan också.  
 
Och idag ha jag varit på äventyr med min mor! Hon följde även med på BVC :). Både lunch och kaffe (Y).
 
Bäst att jag tar hand om min smått gnälliga bäbis, tror febern från vaccinet börja komma smygandes.. Hare bra tills nästa gång! 
 
Häjj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo