22/8 - 2016

Ojoj ännu en evighet sen jag skrev, hahah! Men sen sist jag skrev så ha det inte hänt så mkt mer än att 1år som herr och fru ha gått. Det firades först med att lämna W hos Ida och F hos mamma, sen fika på mekka, därefter middag på allstars, bio och slutligen en natt på Stora hotellet. Det va både skönt men ändå jobbigt utan barnen, men det är väl helt naturligt. Och sen ha vi hunnit skaffa kanin också, hehe. Eller aah det är väl jag som ha gjort de, men får iaf bästa hjälpen av kaninkillen William. Han är så glad över denna lilla Doris. Skoj skoj! William ha börjat dagis igen efter sommarlovet och på det nybyggda. Så kul att få va med på ett helt nytt dagis. Förra veckan började han och han verka stor trivas! Nya pedagoger och nya kompisar. Är så glad att Agneta, hans favvopedagog fick stanna kvar på hans avdelning. Men dom två nya tycker jag verka minst lika bra som henne! Ja det är väl de som ha hänt.   
 
Är nu inne på min sista veckan som mammaledig på heltid. På måndag börjar jag kombinera det med jobb. Och då är det är kvällar och helger den rutiga skjortan åker på och tar betalt av folk (Y).
 
BVC på onsdag för Filip, så ska bli spännande som vanligt och se om han ha vuxit nått sen sist vi va dit. Håller på att rensa ut stl 74 ur hans garderob sakta men säkert, så han borde ju växa ;D.   
 
Hooj!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo