13/6 - 2013

För två dagar sen vare 2 år sen man tog studenten, fyfan vad tiden går fort! Tyckte de va nyss.. Aja har man roligt så har man! ;)
 
Imorgon äre min sista arbetsdag innan de bli lite ledigt, en veckas semester (Y)! Känns både skönt och samtidigt inte faktsikt. Dagen kommer spenderas mesta dels i hästlastbilen då vi drar till Boden med 4 kusar. Lurven, Klot, Liten och Adena äre som ska selas ut och de känns toppen! :)
 
I tisdags for jag och Piraten heeeelt själva till solänget då Mats och Annika va i lycksele och kollade då Jocke tog studenten :). Fick värma denna erfarna gubbe till häst och han visste precis vad han skulle göra, så skönt! Sen så tjabblade jag till de lite men de gick iaf och Janne körde Piraten till en 5:e plats med nån tiondels sekund bättre rekord! Jag firade detta med att köpa en tröja åt mig och blåpannrosetter med blingbling. Jag som hästskötare måste ju ha lite stil på grejerna och kläderna ;).
 
Ne ska ta och bada lite hundar då jag inte kommer orka göra de imorgon - utställning på lördag och söndag på hemmaplanen här i vännäs (Y).
 
Hääj dåå!
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo