1/11 - 2015

Hello November

Tyckte de va nyss jag skrev sådär fast för oktober. Haha. Vi fick behålla de mesta av godiset själv igår, smaskens! Iofs så for vi in till stan och va inte hemma fören halv sent så vi missa väl den största rusningen av bus eller godis  monstren, men ett besök hann vi få iaf! 

Måste även ba säga att jag ha hittat världens coolaste mössa till bäbisen asså! Hoppas den finns kvar bara, då blire att slå till utan problem! Ha fått Mickes godkännande till och med! ;) Bebben har typ 1000 mössor men en till skadar inte tyck jag. Samt att inga av dom är så hära coola. De är en tjej/kvinna som stickar och lägger ut på insta som försäljning och har endast det exemplaret. Så hoppas den är kvar! Väntar spännt på svar. Visar bild om den blir min :). 

Annars idag så fyller W 1 år och 8 månader, mamma och pappas stora kille :*. Samt kusin Lukas döptes idag och de va en så fin ceremoni :). Och William va så duktig så! Om man få skryta lite över sitt barn. Sen fick han, Thomas och Clara hälla vattnet i den där skålen, skojit :). 

Sen ha jag fått mejlaviseringar att både Jollyroompaketet och klädespaketet är på väg till mig :D. Så inom några dagar har jag paketuthämtning (Y) Vilken dag asså! Valrosspreggot är utslut och ligg i sängen och glor i telen medans bäbisen har party i magen eller kanske karatelektion och Micke och Matte ser film i vardagsrummet :). Ska väl facebooka lite innan jag slår igen ögonlocken.

Hooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo