25/1 - 2012

Ha varit inne på systemet och handlat för första gången i mitt liv idag, och de vaf an lite små läskigt! Men nu äre iaf gjort och de känns små prima att va "vuxen" på riktigt! ;D Skulle ju dra en repa igår men jag vart för lat, haha ^^.

Rocky ha fått sin sista rabies vaccination inför englandresan i mars idag också :). Han kom ihåg vad som hände sist vi va där, så han lät sig inte luras med godis och hopp om att de skulle gå att sticka han. Nej nej utan de va jag och en veterinär som fick hålla i han och den andra veterinären sticka han. Han må va liten och dryg men smart är han! Sen begav vi oss till stallet och jag ha suttit på världens bästa hästs rygg idag! <3 Blev lite uppmjukningsövningar på ridbanan och han va mjukare än vad jag trodde! Visst va han inte lika mjuk som han va då vi va som bäst men inte lika stel och jävlig som jag trodde så, tummen upp! :) Sen en liten travtur efter vägen :). Finfina gubbe <3.

Gjorde ju värsta kapet igår. Köpte ett par reebookskor och en addidaströja för 550:- sammanslagt! Skorna 200:-ordinarie pris 1200:- och tröjan för 350:- och ordinarie pris va 700:-. Så de va mer än ett bra kap må jag säga! :D Och de va min present till mig själv ;D. Om jag inte bli kallad till travet nästa vecka blire en till present till mig själv då, men de är en hemlis fortfarande, hihih!

Le och vinka! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo