8/6 - 2010

Denna skoldag är också över. Första lektion hade vi information inför projektarbetet vi ska ha i 3:an. Och så vare en tjej från UF som kom och pratade en massa. Eleverna som har kommit på vissa grejer är fan smarta, de ska fan få va olagligt att va så smart asså. Efter de vare lunch och därefter så planterade vi om våra fina blommor som vi har fått av rektorn och sen bjöd Katja på fika :). Till fikat gjorde hon och Glenn en jätte fin discodans och så fick vi veta att han ha varit underklädersmodell för ellos -96 xD.

Efter skolan drog jag, Linn och Pålsson till elgiganten för att jag skulle kolla på en mobil. Min vanliga otur va förtåss att den modell jag ville ha fanns inte, så gick vi till expert och där fanns den inte heller.. Hoppas mamma inte ser det här men de vart iaf en Samsung GT- S5230 :). Byta tränder sägs ju va bra så varför inte satsa på en då? Blir att plocka upp den om nån vecka och säga att jag köpte den då :P. Vi drog vi vidare till intersport för att träffa Albiiiiin och prata - trevlig prick! Fått massa tips på tältgrejs man ska titta efter för att få ett bra tält ;).

Boken va inte i dataskåpet så de blir att vända upp och ner på rummet igen och söka, nu har jag även Micke som hjälp även om inte de är så mkt till stor hjälp men.. Älskar dig också! Men du är inte så bra på att leta och de har du själv erkännt!

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo