26/10 - 2011

Bara för att jag inte ha nå vettigt att säga, så drar jag en ny fem saker om mig :).

1. Jag hatar/ha fobi för disktrasor, haha! Då dom är blöta är dom slemigt och äckligt konstistens med massa bakterier på/i sig -ursha! Byter ut dom kanske lite för ofta men aah. Och sen måste jag alltid tvätta händerna efter att jag ha hållt i en.

2. Saknar skolan. Alltså inte proven osv utan att ha dessa fasta rutiner. Och sen så saknar jag dampklassen. Vi va kanske inte världens bästa klass med massa tjafs osv men jag saknar den iaf.

3. Klantig som jag är, så tappade jag bort min förlovningsring då jag sommarjobbade på fabriken i somras. Brukade ta av mig den i förebyggande syfte varje morgon i skåpet eller bilen, men då vare färstås en dag jag glömde att ta av den. Och vi skulle pillra med nån sak så vi blev tillsagda att ta av oss ev. smycken. Tog av mig ringen och va noga att lägga den i byxfickan med karborre och den va stängd efter. Gick på dass då pillrandet va klart (för den som ville veta ;)) och tänkte att den är nog i bäst förvar på fingret än i fickan nu då jag faktiskt inte orkade gå ner till källaren till skåpet och lämna den. Men då fanns de ingen ring i fickan. Kollade igenom alla fickor, men nada ring. Så nånstans på fabrikens ytor i obbola ligger de en liten och hemlös guldring. Skäms fortfarande för detta

4. Pratar ganska mkt för mig själv, man får bäst svar då, haha! ;) Nemen de gör faktiskt och varför vet jag inte. Folk tror ibland att jag ha en eller två skruvar lösa.

5. Jag är inte lätt att ha att gör med då jag lägger den sidan till, vilket är kanske lite väl ofta. Och de är så att jag kan knappt ha med mig själv att göra då, lite små illa jag vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo