28/10 - 2011

Ikväll kommer jag bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv/dö och se en film. Ha lyckats blivit sjuk och nu är förskylningen på topp, hostar som ett jag inte vet vad och kan knappt andas pga massa snor, för den som ville veta, haha! ;D Men till saken iaf så ska jag tycka synd om mig själv medans Micke är på en obligatorisk boysnight med grabbarna :). Nu äre faktiskt hans tur att få göra nått kul då jag ha varit på ganska många girlsnight på slutet :). Och sen så passa de perfekt, om man få säga så, då jag liks är sjuk och inte orka göra nått.

For iaf till stallet idag, kan ju inte låta bli trots att man är sjuk och red ett uppmjukande dressyrpass inför starten på måndag, gick bara bra iaf :).

Nu blire att leta lite nya trick jag kan lära Rocky innan jag tar dödläge på soffan på allvar. Spela död och dansa på bakbenen är dom nya han kan och de tog inte mer än en dag och lära, och de är så roligt att lära han nya saker då han fattar de så pass fort, och sen tror jag faktiskt han tycker de är ganska kul han med! ^^ 

Le och vinka!

Monsterhund! <3

Kommentarer
Postat av: Linn

Det är mörkbrunt :)

2011-10-29 @ 10:03:10 / URL: http://teamnorrlandsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo