16/4 - 2011

Två st har kollat på lägenheten idag så det blev städning och undan plockat igår. Riktigt fint blev de :D. Hoppas bara på att det kan va såhär fint ett tag till, eller iofs så har jag ju lov så de gör inget, har ju nått att göra då ju ;D. Hahah. Stallet 3ggr nästa vecka kuung och så ska jag även få in en toppklippning hos mamma och sen storstädning av bilen. Det borde jag hinna på en vecka tyck jag (:.

Igår fick Puppe sig en blå valp sele av Emma och Martin, tack! Perfekt till koppelträning då han inte når att bita i kopplet ;). Han är så söt i den! Dock gillar han den inte riktigt, utan gnäller och har sig och sätter sig och vägra gå då han har på sig den.. Men träning ger färdighet, äre inte så man säger? Han har även fått en större "bil bur" av dom, vi tackar så mkt!

Ne man ska kanske ta med sig det lilla odjuret till kaninerna så dom får sig lite käk och vatten och kanske ta några kort också, har ju kidnappat pappas kung kamera. Funderar faktiskt på att kidnappa den för evigt. Moahhahahahhaha!

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo