29/4 - 2011

Jag och Natalie börja rulla neråt redan imorgon bitti, då vi ska fira valborg med nåra släktingar till henne (eller något liknande) :). Puppe ska få följa med och hoppas vi kan sköta deras "hundregler" så både han och jag får stanna kvar :).

Fick studentklänningen jag beställde i januari (den som jag ha väntat så länge) på igår. Blev ett missförstånd då dom skickade iväg den trots att jag hade avbeställt den. Va ändå tvungen att testa den och se om den va lika underbar som jag hade trott. Men så va de inte, den va som för mkt "söt" och inte min stil heller och så var jag kanske en liten aning för fet för den och hade en aning för stora bröst.. Men tur att Nelly har snabb leverans och deras storlekar är kanon! Är och förbli alltid Nelly!

Ska nog fara och köpa nå gott så jag och Micke kan tjocka oss ordentligt innan jag far, ttror att det kommer bli en hel del godisätning på väg ner :P. Men lite extra tjock gör nog inte så mkt, man lev ju bara en gång (;.

Jag kommer troligast inte att kunna blogga så mkt där nere om jag inte lyckas ladda mitt mobila bredband och ta med mig. 25 dagars fakta kommer bli lite si så där uppdaterade men ska göra så gott jag kan :).

Linis fyller 19 år idag så grattis på henne! :D

Saknar mina långörade vänner.. </3

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo