22/3 - 2011

Jag tackar Anna som hjälpte mig med att ta in hästar då Samu inte gjorde många knop i söndags :P. Hade stallet själv fram tills typ 11 och alla hästar skötte sig :). Och massmockningen gav mig massa träningsvärk så jag knappt tog mig upp ur sängen igår. Men idag så är den borta, nice!

Fick sko på travlektionen igår, eller ta av skorna, göra sulor till dom nya skorna medans Ulf verkade och sen fick vi sätta dit dom nya. Ha vågat göra en sak till inom skoningen, har bara vågat göra tappsko tidigare på levande hästar, (ta av skor och sen sätta dit dom igen i samma sömhål), så de känns ändå nice. Göra nya sömhål ha varit mkt läskigt, men nu äre inte läskigt längre. Nu äre bara verkningen kvar jag ska våga göra ^^. Kanske kan våga sko min egna häst sen då jag skaffar en, spara päääninga (Y).

Nyss haft prov som jag inteara  ha pluggat på då läraren hade skrivit på vårat provschema att vi skulle ha de imorgon. Men svarade på alla frågor men då är bara frågan om de va rätt, om jag mot förmodan skulle få g så äre fan ett under.

Le och vinka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo