27/3 - 2011

Ska snart rulla hem till vännäs till min älski + pälsdjuren. Ha varit taxi åt mamma och bärhjälp. Innan de så vare jobb på travet.

Dagen började med att jag kom 1h för sent till jobbet då jag missade att de va dags för sommartid, det är VERKLIGEN inte bra att flytta hemifrån. Men tur att de inte gjorde nått (får jag hoppas). Jag borde ha lärt mig att kolla upp då de är dags för tidsändringar då jag även missade vintertidsbytet. Hur som haver 12 startande hästar idag och de va lite kaos från början med allt med premieloppet, kval värmningar osv, men vi kirrade biffen! De tre som kvalade blev alla godkända, premiet vare fyra som va ute men en klarade de inte. Annars vart de 1:a plats en 3:e plats, en nolla och tyvärr en diskad. Trots häktandet och springet hit och dit så vare en lyckad dag!

Nu känner jag hur trött kroppen är, så då jag kom hem blire ett bad (Y). Imorse hade jag så mkt träningsvärk sen igår att jag knappt kunde vrida på ratten x). Och jag vill inte ens tänka tanken på hur mkt jag kommer ha imorgon...

Igår vare också jobb och även provlopp. Fick köra Gojjan skolans nya häst och han va jätte fin! Dean Goj heter han på riktigt iaf. Då jag va klar med provloppet och återgott till jobbet fick jag köra Indyana Kidd och Ray Lloyd :).   

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo