22/1 - 2011

Har nyss klämt i mig ett maxmål och är inne på en lyxshake nu ^^. Kom fram till att jag kunde ta ett maxbesök idag utan större problem då jag hoppade över lunchen, dom sista 2 timmarna så ha jag tagit in hästar och sedan nya skulle ut. Snacka om träningvärk jag kommer ha imorgon! Fick även köra idag, dessutom själv, Indyana Kidd, en söt svart sak på 3 år och hur snäll som helst :). Och då unghästarna skulle ut för natten så klappade jag min lilla favorit, Love de luxe :]. Snällare 2 åring får man leta efter! Och sötare för den delen!

När jag kom hem och ropade Missemissssee (som jag brukar göra då jag kommer hem) så kom misse i fullfart! Undra om hon ha saknat mig lika mkt som jag ha saknat henne? ;] Nu ligger hon och kurrar brevid mig <3. Eftersom jag åt gomat så fick hon sig lite burkmat så nu är hon sprängd rund om magen :].

Jag säger hej till duschen, hej till soffan och se en film, hej sängen för att sova, hej träningsvärk, hej zzaaabbben som ska rulla mig mot travet imorgon, hej alla hästarna. Här vare hemskt mkt hej!

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo