20/2 - 2014

Känner mig som en klubbab säl efter dagens påhitt. Först två timmars promenad med hundarna (brukar ta Bamse ensam och Bella och Rocky tillsammans så en timme promenad per tur), lite lunch och tv-tittande efter de, lite plugg hann jag också med innan jag tog bilen och brummade mot stan till barnmorskebesöket :). 

Väl där va mina prover bra som vanligt (oj så skrytsamt det där lät) samt gått upp samanlagt 16 kg sen inskrivningen nu och "hen" hade fint hjärtljud samt fixerat sig på riktigt, alltså huvet i rätt riktning neråt och till och med sjunkit ner i "kanalen". Hokuspokustjofräs akupunturen verka funka! Coolt det där. Iris tyckte magen hade sjunkit sen sist och att bebben låg så som den gör nu äre inte så jätte långt bort till storken anländer! Jag kanske få som jag vill, en bäbis lite tidigare än beräknat, vore inte helt fel (Y) <3

Efter besöket for vi till Lotta för middag och jag åt som en häst och är fortfarande mätt! Och just nu ligger jag i sängen och är typ helt slut, orka inte röra en fena i onödan. Imorgon får nog hundarna en liten aning kortare promenad. Är ju trots allt höggravid och kanske testa på att tagga ner och chilla lite smått och ba va lite mer? Ne, de tror jag inte kommer gå men jag ska försöka!

Hääj dåå!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo