8/2 - 2014

Va hos barnmoskan igår och Liten ligger fortfarande med huvet neråt! Så skönt, slapp behöva traglas med vändning på den. Nemen de är kulit att Liten ligger tillrätta samt ha gjort det ett bra tag :). Allt såg bara bra ut annars. Magen har till och med sjunkit lite grann så de händer lite grejor nu! Och snart är "hen" här. Ne svårt att förstå men samtidigt så jäkla spännande. 
 
Efter BM for vi förbi mor min för middag och Micke fick arbeta lite, haha snäll svärmor han har. Men middag för "besväret" funkar alltid ;D. Trevligt trevligt, länge sen man såg henne och bäst man passa på att visa upp sig innan Liten får för sig att titta ut! Inatt va jag nästan lur på att "hen" hade tänkt komma ut men he va falsk alarm som tur va!
 
Igår kväll fick jag ett mejl att mitt uppdrag va rättat och nyfiken som man är så kunde man inte låta de va otittat tills idag. Och ja, jag fick iaf godkänt på de! Känns skönt. Och de va mitt mål med just detta kapitel. Är ingen direkt kemimänniska så.. Godkänd är jag nöjd med! Och labbrapporten fick jag kommentaren "Här har du lagt ner ett gediget arbete med denna laboration" Och bla bla. Vilket också känns super då jag ha lagt ner x-antal timmar och svordommar på den. Fick lite tips på hur jag kunde få den ännu bättre eller vad man ska säga, känns skoj! Och nästa kapitel handlar om cellen och kroppen - alltså typ biologi, och de är så skoj så de kommer gå som smort. Och kanske till och med bättre betyg på uppdraget då de är så jäkla kul och intressant! (Y) 
 
Hääj dåå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo