4/2 - 2014

Oj oj vad duktig jag har varit! Har suttit med en labbrapport nu i 3h! Dock är bara halva klar men resten tar jag imorgon för nu är hjärnan totalt slut. Men jag förtjänar en eller två klappar på huvet tyck jag. En väldigt jobbig jävel till rapport äre då jag ha gjort 100 olika labbar/expriment (känns det som men rätt svar är 9 st små), men det är ju en del i pluggandet som ska skickas in så de är ba att le och vinka och göra de liksom. Men förhoppningsvis gåre lite snabbare imorgon! :) Sen ska jag även göra uppdraget/provet imorgon hade jag tänkt. Får se hur mkt jag hinner helt enkelt.
 
Men nog om skrytigheterna av mig själv och till vad jag har gjort idag kanske? Klev upp och såg Våra bästa år (som vanligt) och åt frukost. Ida ringer och frågar om ett recept på en kaka som hon älskar. Går ut med hundarna efter att ha surrat lite med henne och sen vare bara att byta om och dra mot Innergård för planerad fikastund :). Surrade massor och fick låna deras knodd, Robin som han heter för att träna lite ;). En mkt glad och tyst skit det där! Fick lite kläder av dom till våran knodd, tack så mkt! Samt fick jag med mig en julklapp av en hästägare som jag inte har hämtat innan och två julklappar av Mats och Annika :). Tackar så mkt! Får ju dåligt samvete då jag varken kom ihåg fikat jag hade tänkt ta med mig eller nån present till dom.. :/ Men men, få bli nån annan gång! (Y)
 
Sen fick jag bota hästabstinensen för en stund iaf :), då vi gick ut i stallet efter ett tag och jag fick pussa, sniffa och borsta på Klotet! <3 Och sen några andra lurviga busar också :). Vips så va 4h borta och man va tvungen att dra sig hemåt, men tur jag vet vart dom bor ;D.
 
Ååh vad jag saknar hästlivet asså. Ne blir att köpa häst efter mammaledigheten och några månaders jobb, helt klart!
 
Hääj dåå!
 
<3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo