18/2 - 2014

Sådär nu ska jag chilla en liten stund innan hundarna ska få sig en tvärrastning innan jag börjar med middagen :).Typ ett parti eller två av petrescue, hehe.
 
Sen måste jag få skryta på våra fyrbenta vänner! Imorse skötte sig alla tre galant, inge rackartyg som dom kan ha för sig. Iofs inga "stora" sånna men hormonstinn som man är så allt som inte går lekande lätt är ba bajs och allt där emellan är jobbigt typ :P. Men då idag gjorde dom nada! Gjorde allt dom blev till sagt till att göra (gå fot, kom direkt man ropa, hoppalekabusa på mitt villkor osv) och kan säga att jag fortfarande är i "chock". Massa karra fick dom då vi kom in! <3 Haha ja, man få väl leva på det här idag och imorgon äre väl som vanligt, busiga och galna  skulle jag tro ;).
 
Ha jag pluggat lite smått och hoppas på att jag orkar öppna boken en liten stund till efter sopstationen ikväll. Hade även tänkt lura Micke att hänga upp två hyllor i bebbens leksakswalkin nu när den är färdigmålad och allt! :) Iofs kan jag hänga upp sånt själv men de blir alltid bäst och lugnast med Mickes hjälp :*.
 
Sen äre 14 dagar kvar till BF idag! :O
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo