10/2 - 2014

Inlägget igår kväll va ett sånt där kvällsfunderingsinlägg/tänka massa galet innan man ska somna inlägg. Men jag kan inte säga att jag inte tycker så idag och i skrivande stund, för då ljuger jag. Men "hen" behöver inte komma på en gång liksom, men gärna på nån vecka om man får bestämma. För som jag sa igår så är det ganska så tungt nu, allt är som extra jobbigt att göra. Visst, jag visste att de är inte en dans på rosor att va gravid, då alla har olika graviditeter, men jag tycker i överlag ha jag haft en bra graviditet, så jag ska väl egentligen bara hålla käften. Då "hen" är ute är dom här sista veckorna ett minne blott skulle jag tro! <3 Då äre andra "problem" som dyker upp - typ för lite sömn ;). Men de tar vi då så att säga, haha.
 
Från ett ämne till ett annat, råkade spärra mitt internetkonto på min a-kassa då min gravidhjärna hade glömde bort lösenordet dit och efter nog många misslyckade försök spärras kontot.. Ringde dit i ren panik och tur fick jag prata med en mkt snäll och trevlig och kanske den gladaste människan jag någonsin ha pratat med i en kundtjänst! Så inom några dagar har jag ett nytt lösenord i brevlådan, skönt! Och tack! Med kravet att INTE testa logga in igen med mitt gamla lösenord, för då spärras de på nytt och måste göra om proceduren, hehe. Och tur att det hände idag och inte senare, för då hade jag inte hunnit lämna in de sista kassakortet för denna månad, vilket resulterar i att de hade blivit en mindre ersättning denna månad och jag har redan en sån liten ersättning.. Så de va tur i oturen att de hände just idag.
 
Gud vad jag är bortskämd asså. Va som sugen på fruksallad (nån ny dille typ) och vad gör inte min älskade sambo? Jo han far och köper frukt (och ingredienser för veckans matsedel) så att jag får mig en fruktsallad! <3 Och bortskämd som jag är som sagt så köper han krav och ekologiska frukter för de är både godare men även bättre för gravida, åååh vad jag älskar min blivande man!
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo