31/1 - 2013

Igår red jag 4 hästar och idag blev de 3 st ^^. Visst vare ett travstall jag jobbade i, ibland undrar man? ;) ;P. Nemen jag älskar att både rida och köra, roligt att få göra lite annat nu och då men även roligt för hästarna att få varierad träning :).
 
Ha glömt att säga att vi/jag håller på att rida in 3-åringarna nu och de går bara bra! :) Lotta ha jag ridit på 3 gånger, senast va idag. Alla 3 gånger ha hon varit jätte snäll! Lite läskigt än med upp och ner kravlingen men de går över lika fort :). Vi lämnade gården för första gången idag och de gick bara fint, lite vinglit bara men är man en gröngöling som ridhäst så kan man inte begära att allt ska gå fläckfritt :). Alla är vi nybörare från början ju! Fakse satt jag på för första gången idag och han brydde sig verkligen ingenting om att ha mig på sin rygg då jag kravlade mig upp. Rörde vänster örat lite grann bara. Eftersom de gick så bra så passade vi på att bara gå runt på gården själva och de gick hur bra som helst! Kändes som om han redan va inriden. Snäll som en tomte. Nerkravlingen - ingen som helst bryddhet. Riktig nöjd över gröngölingarna idag!
 
Men nu ska jag börja göra mina "bli smal och slank" övningar innan jag glömmer bort de och sen blire en promenix, så man kanske bli de nån gång innan sommaren ;).
 
Hääj dåå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo