29/1 - 2013

Jobbade i lördags och då åkte även Dune till sitt nya hem :(. Visste att de skulle bli jobbigt då han va en av dom jag ha hållit på med mest och haft som ridprojekt, men så jobbigt som de va trodde jag faktiskt inte de skulle bli. Kan erkänna att jag fällde några tårar då jag körde en häst. Men han kommer få de bra som ridhäst och familjen som köpte han verka hur kanon som hälst så de kan inte låta bli att ha mungiporna uppe nu då "jobbigheten" ha lagt sig :).
 
I söndags kom mammie, systeryster, Danne och mosterpojke Alfred på fika! :) De mesta va egen bakat och dom verka tycka de va gott (Y). Fick ett trevåningskakfat av mamma, en lila diskmedelspump och en lila tvålpump av Johanna, Danne och Alfred! :) Dom passa perfekt till den lila diskborsten ;D. Ett litet lila hörn i köket - me löööv. Sen fick jag också tre blommor av Alfred som han själv hade valt ut, jättefina!!
 
Igår va tandläkaren hos oss på jobbet och alla kusar fick tänderna raspade och tvååringarna fick även vargtänderna uttagna :). Är som intresserad av såntdär så jag stog mest som ett fån och kolla på, hehe. Per är så duktig på att förklara vad han gör så de blev bara ännu roligare! Fick till och med känna på några hästars vassa tandkanter och sen känna då han hade fixat till de, samt tvärkika på hur en hästhals ser ut innuti :). Ne en mkt givande dag igår! Längtar redan till nästa år!
 
Bäst att mätta magen som ropar på mat. Men nu fick ni en liten uppdatering på dom senaste dagarna iaf. och hoppas på att komma ihåg och komma på nått att uppdatera lite oftare. Men vi höres då vi höres igen helt enkelt (Y).
 
Hääj dåå!
 
Lånade en bild från hemsidan (hoppas de gick bra), jag (den blåa jäveln) på Lome Liten
och Annika på Ivan Express :). - 27 vare den dagen och vi va inte mesar, 4 st ridningar var (Y).
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida O

Ååh Lome Liten! :D

Hur går de hos Gällerstdts?

Vill komma å hälsa på någon gång, saknar er och hästarna! :/

2013-01-29 @ 19:05:05 / URL: http://swetrot.blogg.se
Postat av: Frida O

Okej va bra, ja då får man hålla tummarna för er! :D

Ja jag får nog göra det!! :D

Jo jag fick en förfrågan för ett tag sedan kom jag på, men glömde bort de så de rann ut i sanden. Men de är också så att jag har ju inte fixat körkortet än men ska börjas me de! :D

Men du får hälsa så mycket åt Annika och Mats!

2013-01-31 @ 09:02:09 / URL: http://swetrot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo