30/11 - 2013

Sådär, hemma efter en heldag på stan! Eller stan och stan, Ersboda rättare sagt ^^. Inhandlat lite julklappar iaf, resten hoppas jag bli klara på måndag :). Ja, jag diggar som att köpa julklappar i tid just för att slippa stressen och alla tokiga folk som finns, men idag vare ingen lek att fynda julklappar asså. Fyfan folk överallt och ja, ne kaos vare! Men några är iaf bortgjorda även om jag tyckte att vi skulle vända hem direkt vi kom på första butiken och såg alla bilar. Skönt att dom flesta är inköpta. Less va förnamnet efter nog många ställen med galet folk så vi drog ut till pappsen en sväng och surra lite istället. De va mkt smart drag tyck jag!
 
Va förbi Innergård i onsdags som sagt med fikaburken och surra lite :). Passade på att dämpa hästabstinensen lite också genom att gå in i stallet och ta ett stort andetag. Oj vad gott de va att få andas hästlukt igen! Givetvis pussade och kramade jag Klotet! :* Hon verka känna igen mig iaf. Va även förbi igår (dock utan fikaburk) och till och med krattade (borstade ;)) lite på Klotet och några till bara för att jag inte kunde låta bli, hihi.
 
Imorgon äre första december för den som ha missat de och första advent till och med, bäst att ta fram julgrejerna kanske? Och på fredag drar vi söder ut med de vanliga gänget för lite hundutställning, ojoj nu äre mkt som händer. Tror hela nästa vecka är fullbordad med saker, me like!
 
Häjjdåå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo