7/9 - 2014

Tredje natten i rad William sover en hel natt! :D Och mamman ifråga blir mer och mer utvilad, gillas (Y). Vi ha även fått ordning på mat och sovrutiner på dagarna också! Visst de kan diffa nån halv timme hit eller dit och då man är borta kan han va lite tjinkig med maten men vi brukar få de att funka iaf.
 
I fredags hade de gått bra för Micke iaf :). Och för mig hade de också gått bra, faktiskt så kunde jag släppa "mammalivet" och ba ha trevligt :). Är man en dålig mamma nu? Men så fort jag kom hem så klev jag in som "mammaskorna" igen. William sov, men per automatik gick jag in i hans rum för att kika till han och pussa på han :*. Nemen de va faktiskt skönt och kul att få hitta på nått utan barn för ett par timmar :).
 
Jag ha varit på jakt efter en tunnfleece overall till Wille, en som han kan ha som övergång från hösten (alltså typ nu) till vintern och vinteroverall och sen från vinteroverallen till då de börja nalkas vår :). Har letat och letat, på loppisar, i butiker, internet, blocket men ha inte hittat nån. De ha antingen varit fel modell (noga det där), fel storlek eller för dyra. Ha garanterat letat aktivt i över en månad, men så idag hitta jag en i ren förbitittning på en sida, dock vare ingen fleece men den va "the one"! Tänkte att den där måste jag/Wille ha! Så fråga min framtida man som även är min personliga revisor som ni kanske redan vet och efter många om och men så fick jag klicka hem den! :D Tack älski! Hoppas bara den är lika fin och bra IRL också. När jag ha fått mejlet om att den är påväg så kommer jag att vakta på brevbäraren..
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo