5/9 - 2014

Omg, inatt sov William igenom hela natten! Kan säga att jag kände mig som en ny människa (vilket va väldigt länge sen jag kände) då väckarklockan ringde, vilket va yber skönt. Han somna väl vid halv 9 och sov till strax efter 8. Jag somna vid 11 och vakna kl 8. Det är min längsta ihållande sömn på 6 månader och 4 dagar! :D En utvilad och glad mamma! Ne fyfan hoppas de kan bli så fler gånger :). 
 
Visst man bli ju som van med att ha lite sömnbrist, men då man väl få lite längre sömn så äre ba så underbart! Nästan så att kroppen tar till sig den extra sömnen extra mkt och man bli helt uppladdad till tusen. Även om de är många timmar man ligger efter ändå trots allt. Men just nu känns det som att alla timmar är ikapp. Vi ha ändå haft "tur" att han ha sovit på natten och endast vaknat högst 3 ggr (första månaden) på en natt för äta lite, som sen ha blivit till två ggr och sen nu på slutet då han flyttat in till sitt rum bara en gång per natt :).
 
Sen upptäckte jag att en tand ha börja kika ut/spricka upp litelite smått från tandköttet också! Ne vilken bra dag det här va. Bra start på dagen (utvilad) och dagen ska avslutas med lite tjejkväll med sminkvisning och lite vin inblandat ikväll hos Emma. Pappa Micke ska va "barnvakt" här hemma :). Ska bli spännande och höra sen hur de gick :D. Tror de kommer gå galant! De är första gången jag är ifrån/lämnar William en längre stund. Så ska jag va ärlig så tror jag de kommer bli jobbigast för mig..
 
Hääj dåå!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo