14/9 - 2014

Då har man äntligen kommit hem och kommit till rätta här hemma. Borta bra men hemma bäst! Morgondagen lär vi ha vad vi gör då man ska fuxa allt med oackningen som man istort sätt bara ha slitit upp så de ser ut som ett bomb nerslag här hemma! De gillas egentligen inte i min värld, men orkar ärligt talat inte ta hand om allt ikväll. Men två tvättmaskiner ha hunnit gått :). Både jag och Micke tackr så mkt Magnus att du tog hand om humle och dumle som va kvar här hemma!

William ha varit lätt att ha med sig, visst han ha protesterat lite grann ibland men han är ju ba en bäbis! <3 Inte lätt alla gånger. Han fick världens sötaste mössa och finfina sockar av tant Emma och farbror Martin i fredags då vi stanna på Birsta i sundsvall på väg neråt i riket, tack så mkt!

Resultatet från utställningarna ha varit fina! På specialen i lördags blev han placerad som 3:a i championklassen med excellent och ck :), tyvärr oplacerad i bästa hane. Han va yngst i klassen, pjuklarven på 2år och 7månader slogs mot 4-5 åringar. Dom är ju "klara" i utvecklingen så vi är ändå nöjda! De roliga va att de va en rätt stor uppfödare som kom och sa till Emma att hon tyckte att Bamse skulle ha vunnit klassen då hon tyckte han va bäst, skoj!! Bamse är ju finast! :* Åsså idag blev han 3:a i klassen med excellent och ck och placerad som 3:e bästa hane! :D 

Givetvis blev de en sväng på Ikea på väg hem. Och ska inte ljuga, Micke blev ca 500kr fattigare. Tack älski!! :* Btw Williams första runda där utanför magen! 

Hääj dåå! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo