13/5 - 2014

Tänkte dra 5 snabba saker som ni inte visste om mig! Va som länge sen. 

1: Jag sov med/ hade i sängen två gossedjur, eller rättare sagt slamsor av gossedjuren jag hade sen småbarnsben ända fram tills jag träffa Micke (va 16 år). Gömde dom då jag fick besök för att jag "skämdes". Erkände de för honom inte allt för länge sen faktiskt. 

2: Tog ett halvår innan jag vågade bajsa hemma hos Micke i gräsmyr. Jag höll mig alltså från fredag till söndag, och de första jag gjorde då jag kom hem va att sätta sig på dass. Sen då jag hörde att dom hade bra ventilition på toa så gick de bra att bajsa där. Ja jag vet jag är en underlig människa. Ha lite svårt att bajsa borta.

3: För den som ha missat de så älskar jag ugglor i alla dess former. Och färgen lila.

4: 2012 fick jag njursten, men innan dom konstatera att de va njursten så fick jag göra alla möjliga olika tester, bla en gynundersökning för att se så att de inte va nått "galet" inombords som orsakade smärtan. Dom upptäckte att jag hade blåsor på äggstockarna som innebar att jag kunde ha svårt att få barn.

5: Jag gillar att tvätta och lukten av nytvättat är ju som gödans. Dock tycker jag de är drygt att hänga, sortera, vika och stoppa den i sina lådor. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo