18/5 - 2014

Tidig morgon igår som sagt. Men de vare värt! Piteå levererade för hela Lionbrook's gänget och Emma och Martins import tik Tess och inköpta hane Rambo. Några andra valpköpare från Emma va också med och fick i fina placeringar! Men Bamse den luringen vann först championklassen och sen vann bästa hane (Rambo 17 månader 2:a bästa hane med sitt första cert och finska championhanen över 2år 3:e bästa hane fick reserv certet) och gick därefter till BIR och BIM och blev BIR! :D <3 Sen vare bara den oändliga och berömda långa väntan till finalerna. Väl där blev vi avtackade som 6:a i BIG-finalen av typ 16 st så de va ju skoj att få va med där så länge liksom! Och sen få man ju inte glöma och nämna att min och Mickes sockerkaramel till son va hur lätt som helst att ha med sig <3.
 
De enda dåliga som hände igår utöver lite sömn va att ena framhjulet på Willes rollsroyce lossna.. Blev en tur till stan och lämna in chassit på babyproffen och fick låna ett chassi tills vårat är fixat, men saknar redan vårat som är lite lättare (härdat aluminium) och ha svängbara hjul fram. Men snart så är ordningen återställd!
 
Senare i sommar ska Bamse visst på en dejt med Calla (Bella och Kittys uppfödares tik), kommer nog bli fina ochrekorderliga puppisar. Som jag ha fått info äre en från Kanada och en från USA som är sugen på den kombon, skoj att få Bamses blod utåt!
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo