30/7 - 2015

I löööve att spendera pengar och göra fynd. Jag är seriöst shoppingberoende. Får som "kickar" av att handla/ göra fynd. Jag skojar inte. Men iaf, jag ha jagat ett klädespaket till W på tradera jag vet inte hur länge i storlek 92. Jag ha visserligen bunkrat lite sakta men säkert och fått av folk men de fattas lite fortfarande för att vara en garderob av de hela. Och särkilt nu när han ska börja på dagis så behövs de lite mer kläder tex. Blev snuvad sekunderna innan auktionen gick ut på ett stort och jättefint paket tidigare i veckan så nu är jag ute på revanchjakt. Ha nu hittat ett annat jättefint (kanske lite finare än de tidigare) som jag BARA ska ha! Så nu äre jag som ska snuva folk. Så när auktionen börjar dra ihop sig ska jag sitta klistrad framför datorn för att försäkra mig om att jag kammar hem paketet! :D Satt vid mobilen med paketet jag tappade och den är inte lika bra att vakta på annonser man absolut vill ha lärde jag mig då.. Så dator blire denna gång!
 
Och idag hittade jag en fin vinteroverall till han också som jag BARA ska ha till honom! Kosta vad de kosta vill typ. Haha! Skämt i sido. Eller ja kanske inte ändå. Och jag som alltid klagar på att lönen alltid tar slut så fort.. Men en overall behöver han då han faktiskt inte ha nån. Så det så! ;)
 
Det här med att va gravid har sina för och nackdelar.. :P Ha alltid gillat att köpa saker men de ha som blivit ännu lite värre nu.. Som sagt de är tur jag gifter mig med en som kan det här med ekonomi.   
 
Hare hooj!
 
Favorit bild i repris.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo