20/12 - 2010

Gud vad tiden går fort asså, de är endast 4 dagar kvar till jul! Och jag är fortfarande sjuk, alltid lika kul. Jag tror jag ska dö ett tag framför tvn och läsa lite, men de är efter att jag ha varit hos kaninerna :). Känns faktiskt som en riktigt bra ide!

Gårdagen va helt klart en kanonkväll! Tack Linis för en bra husvärd för pyjamaspartyt och tack för en trevligkväll allihop! Lite tråkigt att Micke skulle jobba idag så vi va tvungna att dra titdigare.. Tror ändå att de va en bra ide, då 2 partyn på 3 dagar inte hjälper direkt mkt att bli frisk, men man måste ju få ha kul trots att man är sjuk! :)

Jag älskar min kisse just nu. Hon gör allt för att jag va med henne inte på hålla på med datorn. Först äter hon upp maten jag inte åt upp (gräddstuvad pyttipanna), följer mig vart jag än går i lägenheten och då jag äntligen ha lagt mig till rätta i sängen med datorn i högsta hugg så kommer hon i fullfräs från vardagsrummet och hoppar upp i sängen och lägger sig självfallet på tangentbortet. Puss på min kisse! 

Le och vinka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo