7/12 - 2010

Gud vad skönt att få va hemma igen! Vet ni hur de va att kliva ur planet och känna umeluften igen? Känna den rätta kylan? Komma hem till älskling igen? Komma hem till folk som inte glor? Komma hem till mindre trafik? Komma hem till tvn och datorn?

4 veckor utan tv ha varit okej men utan dator ha fan varit jobbigt.. Men tur vi ha jobbat så mkt (ca 12 h om dagen) så man ha inte hunnit tänka på så mkt annat än att äta och sova. Vi ha varit lediga 1 och en halv dag på 4 veckor, lite snålt men bättre de än inget ju! Så lite shopping och sevärdigheter ha vi hunnit med :). Triumfbågen - helt okej :), Notredam - kan inte säga mer än mäktigbyggnad! Blir att se disneys ringaren i notredam i kväll :]. Och Eiffeltornet - jag visste att det skulle vara stort, men så gigantiskt som de va trodde jag fan inte att de va! Vi for inte upp i de då kön va 4095 m lång, men att bara titta på de räckte gott och väl!

Frankrike har mer utrustning på hästarna än vad vi har, kanske för att dom har saker som är förbjudna i sverige. Vissa förstår jag helt klart är förbjudna! Som tex en huvudstång med taggar på, men vissa förstår jag verkligen inte varför dom är de.. Men men. Jag har då häldre ett så kallat lasso i munnen än ett skarpt bett som man bara sitter och drar och sågar hästen i munnen för att den är för het. Och så ha de andra vinstbelopp, Hilda tex kom på 3:e plats och fick 50.000 medans här i sverige är typ första pris 50.000, riktigt kul att se sådan skillnad! Samt banan va annorlunda, aah den va ju rund som här i sverige men ett annat banmaterial, längre bana och så har dom lite andra banregler :). Vet som inte vad jag ska skriva mer än så då de mesta va likt "vårat" trav :) Bilder kommer sen :), dock är de inte bra bilder då jag glömde kameran hemma så mobilen fick ställa upp.

Har saknat mina långörade vänner och tydligen har dom varit på upptäcksfärd några ggr medans jag ha varit borta. Och senare i veckan blire hämta kissemissemjaoumjaou :D. Och så ska jag få tillbaka zzaabbben. Tydligen så är hon inte den bil som jag lämnade för 4 veckor sen.. Pappa som bara skulle fixa handbromsen och kolla vätskorna ska ha tydligen gjort massa mer på henne. Spännande spännande!

Le och vinka!

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack! Skönt att veta att du lever, vi ses på torsdag! :D

2010-12-07 @ 18:21:43 / URL: http://carolineforsner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo