25/12 - 2010

Har nyss kommit hem från att ha jobbat och nu blire en långpromenad för Sixten som ha varit i bilen i stortsätt hela dan och sen blire fanimig en lång dusch och efter de blire nog dega framför tvn. KOmmer garra somna men de är nice! :)

Köpte mig ett par täckisar åt mig själv i julklapp från travshoppen i förskott och jag hade föväntat mig att dom skulle va varma och de sa dom i kassan att dom va och igår då de va så jävla kallt fick jag allt känna på deras värme minssan. Höll seriöst på att dö av värmeslag då jag mocka och idag då jag körde frös jag inte nånting om benen! Vilka kaoon byxor asså! Dock är dom inte samma blåfärg eller märke som stalljacka.. :P Men vafan dom håller måttet för värme så va gör färgen och märket då lixom? ;D

Julafton igår va bara nice, va hos Mickes päron och hade de bara trevligt! :) Och julklapparna jag fick i år va helt asum! Orkar faktiskt inte skriva allt jag fick tyvärr :P. Hur som haver fick jag i stortsätt allt jag hade önskat mig av mor och far :). Tekniska saker av far och mjuka och behändiga saker av mor :). Min älskling ha en väldigt bra smak på underkläder till mig, fick en asfin och askön bh med matchande trosa till :). Du som sa att de va din syster som undrade storlekarna medans jag va i frankrike ;P. Puss på dig!

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo