23/1 - 2014

Huvva sov inge bra inatt, vaknade oroligt typ varje gång jag skulle vända mig och de va ju förstås väldigt ofta. Men gårkvällen på mekka va bara trevlig! :) Gofika med trevliga och goa gravida kvinnor :). 

Idag vare en dejt med syster och moster pojke på stan! Mkt trevligt då vi träffas allt för sällan.. Men då man väl träffas ha man skoj så man få väl se de så istället!? ;D 

Sen att stan är så pass förändrad sen sist jag va där (vääääldigt länge sen med andra ord!) är ju bara kul även om jag inte tycker om förändringar så mkt ;). Men iaf kom jag hem med en mätt mage, två ugglekoppar (likadana som jag fick i julklapp av mor) och en uggleljuslykta från lagerhouse :D. Me löööv ugglor som sagt. Hittade massa andra fina ugglesaker på andra affärer men snåltarmen kom fram, lika bra de! *klapp på huvudet* Sen blev de en t-shirt och tjocktröja till min älski bara för att jag är en snäll flickvän/fästmö/blivande fru <3. 

Jag fyller ju tydligen år imorgon. Så morgondagen kommer bestå av dom vanliga sysslorna och sen bakning så de finns fika för fikasugna jävlar :).

Hääjdåå!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo