13/1 - 2014

Oj oj en mkt bra dag idag!
 
For ju in till stan på akupunktur som sagt för foglossningen, men fick veta att de va inte foglossningar utan va ba sne lite över allt. Och ha då börja få känningar av de nu då jag är gravid då kroppen simmar i hormoner som gör de ena och de andra med kroppen. Efter två timmar med både nålar, sugkoppar och tillrätta knäckningar av bäckenet och ryggen så är jag som en ny människa! På riktigt asså! Hon tyckte att både jag och Ida skulle boka in en ny tid för en till behandling nästa vecka, och så gjorde vi!

Sen så tyckte Micke att jag skulle be om förlängd tid med pluggningen på den längsta tiden istället då han känner mig nog väl och har sett min panik och frustation över de kommande uppdraget och sen en kommande bäbis på de. Så mejlade min studievägledare i lördags och frågade. Fick ett mejl idag av distansskolan att jag hade fått en vikare så blev som nyfiken så loggade in och såg de nya namnet och sen att uppdraget va förflyttat, till i slutet av feb! Så hon kirrade biffen, tack snälla! Vilken lättnad kan jag lova! Nu har jag (nästan) all tid i världen att hinna förstå allt som jag ska förväntas kunna och de känns super!

Som sagt vilken bra dag, är förnyad i kroppen och sen att jag kan plugga typ i min egna takt :). För de jag vill/ska plugga vidare till är minst 2 år bort innan jag ens kan börja typ, så ha då 2 år på mig att klara denna ynka 100 poängskurs, om de är så illa ;).

Hääj dåå!
 
Är lika glad som denna söta säl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo