1/1 - 2014

Ganska ovant med att skriva ett nytt år i rubriken. Som alla andra år med andra ord ;). Tänkte göra som alla andra ha gjort - en snabb årsresume men på första dan på nya året!
 
Januari:

Jag blev ett år äldre. Inridningen av dom forna 3-åringarna va i rullning. Och så fanns de snö och de va för jävla kallt!
 
-27 denna dag
 
Febuari:
 
Fick upp ögonen för serien Pretty little liars. Körde ner i diket med bilen på väg hem från jobbet tack vare en taxibil.. Slutade snusa pga av mitt munsår som vägrade ge med sig - som gjorde de efter att jag slutat snusa. Köpte röda och söta bilen!
 
 
Mars:
 
Hände inte så mkt i marsmånad vad jag kan minnas. Inte mer än att jag årsdebuterade som utselare på Lome Liten och även han gjorde sin årdebut och vann!
 
April:
 
Ida och Anders gifte sig!
 
Maj:
 
Grabbarna for på sin årliga Tallinresa och jag jobbade på som vanligt. Kvällen då dom va borta tog jag och Emma en myskväll med grillat och ett glas vin och myste med valparna! Nån vecka före dom for blev jag gravid utan att veta om de. 
 
 
Juni:

Körde Lykken i unghästserien och blev 3:a! ;D Piraten sparkade mitt knä urled. Jag och Piraten for själva till Solänget, värmde själv och han blev 5:a! Vännäsutställningen va igång och leonberger special. Bamse gick de kanon för på specialen och hyffsat bra på själva vännäsutställningen. Rocky fick VG.. Jag och Micke for till Ikea på min semester och jag passade på att shoppa upp skatteåterbäringen ^^. Firade 5 år tillsammans med Micke! <3 Kraschlanda på Solängets travbana tack vare att jag ledde Lurven.
 
 
 
 
Juli:
 
Husvagnstripp till Gällivare för hundutsällning. Bamse vann klassen, cert, cacib och BIR! Rocky champion!
Pitutställning veckan efter? Bamse cert och reserv cacib. Plussade på stickan. Vi svävade på moln hela resan dit och hem med roliga besked båda vägarna! Även illamåendet börja komma fran, före mat under mat och efter mat.
 
 
 
 
Augusti:
 
Va på ett förtidigt ultraljud (betalade själv) för att se så allt såg bra ut. Jag och Micke for själva till Svenstavik med Bamse och han fick cert, casib och BIR! Plockade lätt 10 liter hallon på rakbanan. Vi gick ut med att de va en bulle i ugnen. Klotet hade blivit snäll att rida igen. Illamåendet börja släppa.
 
V.13
 
 
September:
 
Leonbergerspecial i Gävle och vanlig utställning. Inge bra dag första dan (den vanliga utställningen) men på andra dan gick de super, 3:e bästa hane med reservcert! Bamse hade krypit upp från 16:e plats på guldlejon till 6:e. Körde Lykken i unghästserien igen. Beställde barnvagn.
 
Oktober:
 
Börjar bli lite tjock om magen, jobbade på som vanligt både körde och red. Blev även uppsagd pga ekonomiskaskjäl. Unghästseriefinalen och jag körde Lykken och blev tyvärr diskade pga för snabbkörning.. :( Vi va på rutinultraljud och de va skoj! Allt såg bra ut och jag höll på att somna på britsen, haha! 2 veckor senare ett till rutinultraljud då "den" beräknade att komma den 4:e mars istället för slutet av feb. Lättare att se allt om "den" är större.
 
 
 
November:
 
Skrev in mig som arbetslös på arbetsförmedlingen. Börja kolla efter distansutbildningar för naturvetenskap B eller 2 som de heter nu för att kunna vidareutbilda mig. Hälsade på Mats och Annika två gånger och släkte hästabstinensen <3. Badrummet nere i källaren börja få kakel på sig. Började måla bebberummet och blev klart på några veckor. Ringde en studievägledare på Lilja angående naturvetenskapen.
 
December:
 
Stockholmsutställningen i fullgång. Rocky BIR och svenskvinnare så en ny titel fick han. Bamse blev placerad som 4:a i klassen. Jobbigt att åka bil så länge i vecka 28. Hämtade ut barnvagnen. Papperskrivande angående distansutbildning och kom även "in" på den och börjar plugga den 6:e januari! Dock själva vidareutbildningen blir senare då dom hade ändrat ansökan och de va ett kriterie jag måste uppfylla innan man kunde söka in på den. Hade en trevlig jul och nyår!
 
 
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo