12/1 - 2014

I fredags tänkte jag hoppa av pluggningen, då de va massa bajs som jag inte förstod osv osv. Varken före eller efter Micke hade kommit hem. Men efter väääldigt många om och men och skrik och panik från både mig och Micke då han hade kommit hem så började jag förstå liiiiiiiite smått iaf. Skulle behövt en personlig lärare som är en hejjare på kemi samt en hejjare på att förklara på MIN nivå då jag fasnar på nått. Micke är lite för smart för mig ibland eller kanke ganska ofta. Hur smart kommer vårat barn bli? Hoppas på att h*n ta efter Micke och blir en smartis! 
 
Hur som haver så är jag på rätt rullning igen, känns super! Har läst nu i typ 2h medans Micke ha varit i källaren och murat duschväggen :). När första uppdraget/provet i del 1 av kursen är klart (som är kemi), så äre läsning om kroppen och människan som gäller och de är så roligt tycker jag! Efter mitt utbrott iförrgår loggade jag in på inloggningen och kika vad nästa del bestod av bara för att liksom, och såg att de vad som väntade så blev jag överlycklig! Va väl de som gjorde så att fokusen hamnade rätt igen och hjärnspökerna sa att jag kanske ska försöka förstå lite grann iaf. För det här med kemi kan jag egentligen, vanlig jävla kemi som man höll på med i 7:an-9:an. Fast de ligger bara vääääldigt låååångt bak och långt in i huvet. 
 
Utöver pluggningen som gick bajs i fredags så lagade jag en jättegod pastagratäng! Ojoj säger jag bara. Kanske ska börja öppna kokböckerna lite mer ofta och leta efter nya och spännande recept?
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo