27/1 - 2014

Fullspäkad helg, men mkt trevlig!
 
Fredag:
 
Fyllde år, vanliga sysslorna + bakade 2 sortes kakor. Fick en blomma av älsk då han kom hem från jobbet! <3 Go middag här hemma made by me, hehe. Spaghetti och kötfärssås. Stog självklart på bordet klart då han kom hem också. Jag åt så jag sprack typ. Sen invänta Lotta, Ingvar, Ida, Anders, Emma och Martin som skulle komma på fika. Öppna lite paket och surr. Mkt fina presenter! Sen fick jag Rockys Svenskvinnare diplom från stockholm också!
 
Lördag:
 
Sovmorgon deluxe och en redig frukost! Nyfiken på vad Micke hade för planer då de va bara han och jag denna dag (trodde jag då han hade sagt att de bara skulle va han och jag) hade lite små aningar att de va nå bus på gång, men efterr många om och men så vare en överrasknings babyshower hos Emma som va planerad av min fina vänner! Gipsmage och massa roliga saker, babymagetårta och presentöppning, man tackar så mkt!
 
Söndag:
 
For in till stan en sväng, köpte lite saker till Liten och sen behövliga saker till hemmet. Johanna, Danne och Alfred bjöd in sig själva på middag med krav att få fika, mkt trevligt! Mat och prat sen pinka och go och lägga sig.
 
Idag:
 
Vanliga sysslor, pluggat lite lite grann (inte pluggat sen i torsdags) innan jag drog in till stan till Ida för att rulla vidare till Widings för lite avkoppling. Köpte blommor till Micke på väg hem därifrån bara för att överraska och kom hem till färdig mat <3. Ha pluggat nu typ 1h och hjärnan är trött. Mer plugg imorgon! Nu byta om för en kvälls promenix med fyrbenta vännerna. 
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo