3/1 - 2014

21 dagar kvar tills jag fyller 22 år och sen äre 60 dagar kvar till bebben är beräknad! :O Vart ha tiden tagit vägen?! I början tyckte jag veckorna gick sååååååå långsamt men nu ha dom bara sprungit iväg känns det som, ne inte okej asså. Och för den som vill veta så ser jag inte mina fötter längre..
 
Ryggen är något bättre idag, kan iaf förflytta mig utan att gå av. Så följde med Micke in till stan för att köpa de sista grejerna inför murningen till glasblocken till duschväggen nere i badrummet. Efter att de va köpt och kvinna som man är så lurade jag in han på skohuset (inget inhandlat där!), sen på rusta och blev tre fotoramar rikare. Samt lurade jag in han på HM för att kolla på bebiskläder (A), oj så mkt fint och sött de finns asså! Fick med oss lite grann :]. Sen gick de inte att lura in han på nå mer affärer :(. Han är för smart ibland.
 
Nu ha jag lite pysselgrejer (fixa bilder till ramarna och förhoppningsvis sätta upp dom) att syssla med medans han murar :). Men först ska jag äta en rostad macka!
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo