22/1 - 2014

Helt underbart att va hos Widings igen. Hon tyckte att en till omgång behövdes, så nästa vecka på måndag och samma tid äre dags igen. Inte helt fel faktiskt. Ha unnat min kropp alldeles för lite (typ aldrig) så nu kör jag på hårt!
 
Ikväll/efter middagen bär de av mot stan och möta upp Ida och fara på en gravidträff på Mekka :). Vet inte vad som kommer att ske där, men om inte annat äre alltid trevligt att träffa andra gravida! Iofs då man liks är där kan man väl kanske ta en kopp te och en godbit? ;).
 
Imorgon blire en dejt med syster och Alfred inne i stan! Länge sen jag va i själva centrum, pinsamt länge sen kan jag säga.. Och tänker då inte säga sist jag va där och vandra, skäms ju. Blir ju pörfekt då jag få päning och dagen före min födelsedag så man kanske kan hitta sig en present till sig själv. Jag har siktat in mig på lagerhouse och på deras uggle sortement, hihih. Blir en tidig uppstigning så de blir tyvärr inge våra bästa år tittande, men de få väl gå för denna gång ;).
 
Men nu måste jag förbereda maten - pastagratäng, mumma! Så man hinner med att käka denna goding innan de är dags att bege sig till stan :).
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo