3/5 - 2017

Inne i maj månad nu vilket innerbär att det är månaden vi beräknas bli 5 i familjen! Men det är klart, kan ju bli en juni bebbe också!
 
Nu på slutet ha jag börja va allt mer trött och känna av den extra tyngden som är fram på magen då svanken börja säga emot allt mer och mer. Vaggar fram när jag går, inte så mkt men sådär lite lagomt. Samt börja jag få sammandragningar men inga som gör ont, utan jag tror de är bara kroppens sätt att förbereda sig vad som ska komma skall framöver. Tror det var i förrgår som jag fick typ panik att de är fan snart och jag knner att kroppen håller på att göra sig redo, även om de är/kan va ett bra tag kvar innan h*n vill ut, så ha börja tvätta dom små söta kläderna och börja packa BB-väskan lite smått. Efter att första maskinen var igång så kände jag mig redan lugnare. Hahah! Väskan är nästan färdig, ska bara komplitera med smågrejer som nå söta strumpor och lite gottis typ! Och nått igelkottgossedjur. Är ju en igelkottbebbe men de ha även fått följt med en liten pegasus. Klart de ska va lite hästinspirerat även denna gång.   
 
Tror bebisen ha halkat ner lite grann i bäckenet då det känns som så då man går och sen ha magen sjunkit lite grann också. BM besök på tisdag nästa vecka, spännande!
 
Hooj!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo