5/6 - 2017

Halloj! 


Den 27/5, alltså dagen före morsdag och två dagar innan BF föddes en liten flicka på 3240g och 47cm lång kl 18.18 i en jäkla raket fart! Hon hade så himla bråttom ut till stora världen att hon föddes nästan med vattenhinnan kvar. BM tog hål på den då hon såg hur ont jag hade. Vi blev iaf inskrivna runt kvart i 6 och slapp undersökningsrummet och fick ett förlossningsrum på direkten och 18.18 va hon ute, så ja de va snabba puckar! Va öppen 5cm vid kollen då vi fick rummet. Tur vi åkte in då vi åkte in! Förlossningsberättelse kommer såsmåningom, då jag ha skrivit klart den :). Tänk nu är man trebarns morsa?! Känns bara bra iaf!

Olivia ska hon heta iaf men jag ha dock fasnat för Märta men de går tyvärr inte igenom hos mannen x). Kan även erkänna att jag håller på att köpa massa klänningar, lite rosa och pluttinuttinuttigt nu, hihihi. Hon måste ju ha lite sånt i garderoben faktiskt. Så väntar på lite (mkt) paket som ska slinka ner i brevlådan nu i veckan :D. Hon ha en liten samling redan men den ska bli större som sagt nu när de börjar va väder för sånna kläder :). 

Storebröderna som älskar sin lillasyster sover gott, lilltjoppa är vaken i babysittern och vi föräldrar drar en kvällskaffe/te innan vi gör ett sista ryck med våra fyrbenta vänner.

På återseende!


Hooj! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo