30/6 - 2017

Halloj! 


Hämtade Olivias hand och fotavtryck igår! Hon måste ha fått många kunder på slutet då den va klar så pass snabbt ändå :). Tror hennes ha gått snabbast. Men hur som haver så är den lika fin som dom andra två!  Dom ska få en annan plats att hänga/stå på, men ska först komma på vart :).

Annars så flyter allt på bra tycker jag! Hon äter, sover, bajsar och kräks. Ett himla humör har hon redan, undrar hur de kommer va då hon är 15.. hahah! ;) Nemen kan erkänna att ens öron är ljudkänsliga då man har tre barn som härjar! Minsta lilla skrik/gnäll/gnöl från vem som helst av barna så skär de i öronen. Men de är bara att vänja sig och hoppas på att de går över från bägge håll :). De är väl de jag tycker är jobbigt och har att klaga på! :) Inte så mkt med andra ord.

Senaste BVC besöket visade att hon hade vuxit som hon "skulle". Så trots kräkningarna hon har så verkar det ju som att hon få i sig så de som behövs för att växa. 

Hennes garderob växer och växer med söta kläder så som klänningar och typiskt "tjejigt" :). Plånkan ekar men de är ju sååå kul! Ha ju som sagt alltid gillat att ha dla barnkläder och handla överlag men de blir inte lättare nu kan jag erkänna. 

Hooj! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo