16/2 - 2017

Grattis på namnsdagen alla Julia där ute! :) 

Ja juste nu sitter jag för en gång skull vid datorn och då tänkte jag passa på att slänga in ett litet inlägg! :) Eller aah kanske blir ganska stort och långt ändå, haha. Nemen oftast surfar jag via mobilen då det är så smidigt, men bloggappen gillar jag inte riktigt så det är lite därför också. Så tänkte nu när jag hade datorn så kan jag slänga in ett litet hej iaf! Sen hinner jag sällan slänga in nått inlägg då dygnet har för få timmar samt ha väl inte måendet varit det bästa heller. Samt att det är som samma sak dag ut och dag in som händer så de blir som inge rolig läsning.
 
Ja vad har hänt sen sist då? Jo ett BM besök ha jag varit på och då visade hjärtljuden 150-152 slag så yeah jag tror fortfarande på en tjej! Grabbarna hade 130-135 så det är därför jag fortfarande kör på tjejspåret. Visserligen så är ju inte hjärtljuden avgörande men det är iaf en av alla myter om det är en tjej eller kille som jag tror mest på. Men som sagt ut kommer det en bäbis iaf och vad bäbisen har för kön få i reda på då! :)
 
Ha även varit hos tandis (den varannan årliga kallelsen) och där konstaterade dom att jag hade 2 hål, så nu är jag uppe i 4 hål sammanlagt i mina 25år på jorden. Ganska bra ändå tycker jag. Men bäst är ju inga hål alls givetvis! Ha tyvärr inte tagit hand om tänderna så bra nu på slutet och tre täta graviditeter ha väl inte heller gjort de lättare för gaddarna att stå emot tandtrollen. Iofs är väl det att jag inte ha bortat 2ggr dagligen den största boven men graviditeterna ha nog också gjort sitt. Ska iaf fara in och laga dom på lördag så då blire även en snabbrunda på Avion då jag är klar!
 
Ny bil har vi skaffat då förra börja bli för liten. Lite ledsen i ögat blev man då man gilla hyundai:en så pass mkt som man gjorde. Men den tillfredställde inte vårat behov då vi blir större och alla bilbarnstolar skulle inte rymmas, så ja då måste man ju byta. Det blev en Kia carens och jag älskar den! Så det känns ändå som ett bra byte :).
 
William ha tvär skjutit i växten eller vad man ska säga, typ alla tröjor är för korta så håller på att införskaffa lite nytt i hans garderob. Jag som brukar va duktig och ha på växahyllan har inte haft så mkt där då jag trodde han skulle kunna ha 98 ett tag till. 
 
Alla hjärtans dag var ju bara för några dagar sen och vi gjorde inte som alla många andra romantiker där ute. Vi vuxna käkade pizza och barna fick potatisbullar, sen var det inte så mkt mer än då, haha! På kvällen fick jag mina drömmars filtar/plädar av mannen och barnen! Ojoj vad glad jag blev! Ha kikat på dom hur länge som helst men ha tyckt dom va för dyra. Men ull är ju dyrt/dyrare, men nu ha grabbsen kirrat det åt mig, tack! :*. Har tyvärr ingen bra bild på dom så ni får nöja er med en googelbild.
 
Ja de va väl de denna gång, mer om hur denna graviditet ha varit än sålänge kommer nån gång. Så hare bra tills nästa gång vi höres!
 
Hooj!
 
Givetvis är dom lila! :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo