19/4 - 2017

BM besök igår igen och allt såg som bra ut. Lämnade urinprov sist (11dagar sen) som skulle på odling för att se om bakterierna som orsakade njurbäckeninflammationen hade gett med sig och det hade dom! Känns skönt. SF måttet är lite över normalkurvan, hehe. Men huden är ju som redan uttöjd och h*n ha ju lite större plats att växa på ocskå då magen invändigt också är de eller vad man ska säga :P. Spännande och se om de blir en 4kg bäbis igen eller om det blir ännu större..
 
Nemen nu äre inte länge kvar till bebis är beräknad. OMG säger jag bara. Jag är redo men skulle lätt behövt några månader till att förbereda mig mentalt med allt vad det innebär med ännu en spädis samt att vi snart kommer va 5 i familjen. Även om kroppen börja känna av att de är en liten en som är inneboende. Lite svårt att förklara vad jag menar! Fortfarande bara +10kg och ha börja falla in på att det är en pojke nr 3 som bakas. Då hjärtljuden börja ligga på 130-135. Vilket både W och F hade. Och ja vi är inte riktigt överens om pojknamn än men vi ha iaf hittat ett som vi båda gillar iaf, men vi får väl se vad de blir för nått ;D. Mellan naamn ha jag ingen som helst susning om eller ider till, men man ha ju trots allt 3 månader på sig efter att h*n är född att bestämma så.  
 
Filips rum ha börja få fart nu, eller ja de ha de ju alltid haft men de är som inte fören nu jag (som tjej) ser den största förändringen och ser att nått faktiskt händer även om det alltid ha hänt nånting. Men vilket fall så är iaf tapeter och fönster på plats så nu äre bara golv och lister kvar! Så snart ha han ett eget rum igen. Bebisens rum ha också börja få sig lite kärlek. Givetvis kommer bebben att sova inne hos oss minst 5 månader så det är ju ingen jättepanik med de rummet. Bättre att passa på att jobba lite där då man liks väntar på leveranser till Filips rum än att bara vänta liksom.
 
Hooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo