11/12 - 2016

Hahahha vi är redan inne i December! Över en månad sen jag skrev sist, vilket de inte känns som men så äre. Och i skrivande stund äre 3:de advent också. Varning för ett långt inlägg :D. Tänkte lika bra att skriva nu när jag liks är inne liksom!

 

Kylan ha äntligen kommit tillbaka :D. Ja ja vet jag är konstig, men hade dock önskat lite mer snö. Det är bra med oss alla annars, utöver sjukstugan vi haft nu i veckan. William ha varit hemma från dagis hela veckan med förkylning. Men frisk som en nötkärna sen i onsdags, skönt för han! Men då ha jag och Filip åkt på samma förkylning men 10ggr värre. De är tacken de, hahahha! Micke ha klarat sig sig den lyckosten. Vad mer sen sist vi hördes? Hmm ja, Filip går sen typ en halv månad tillbaka, eller äre typ till och med en månad tillbaka? Ja där omkring iaf. Känns kul! Micke ha bytt jobb, han utför samma jobb men ha bytt företag och de verka som att han trivs! :)
 
Den årliga Stora stockholm utställningen ha varit och vi for iår! :) Va ju nalta höggravid förra året så då skippade vi den. Iår for dock bara jag och Bamse med Emma och Martin, Smulan och Lotus då barnas barnvakter lämnade återbud så Micke va hemma med barnen och Rocky. Men roligt och trevligt hade vi som for iaf! Trots att de inte gick som hoppats men dagsformen på Bamsus va inte den bästa, så ja bedömningarna va helt enkelt rättvisa :). Man är ju som halv van att de går bra så man bli lite dålig förlorare.. Hehehehe ;) 
 
Juloutfiten till barna är klara efter många vändor fram och tillbaka på alla dessa hemsidor i många dagar och fick tillslut hjälp av William nu ikväll som direkt sa "vill ha rööö!" till en röd skjorta jag skrollade förbi. Så då var inte beslutet svårt längre, blidde varsin rödskjorta till små grabbsen och silvrig fluga till. Tror de blir gölligt på dom. Apropå jul så ha vi endast två julklappar kvar att inhandla. Presenterna till Filip är också klara. Då väntas bara all inslagning men några om dan så borde de ränta på :). Ha även pratat med tomtemor (mig själv alltså) och lämnat några önskemål om klappar i strumporna och hon sa att hon skulle försöka ordna dom (vilket jag precis klickat hem). Ha även köpt mig en lite dyrare julklapp till mig själv då jag faktiskt tyckte jag förkännade en. Efter många köpmisslyckanden på jackor från Tradera (för stor, för liten och jackor som ej andas) så blev de en splitter ny vårjacka från Fjällräven. Ha dregglat länge nog på denna modell och tänkte att nu eller aldrig! Och idag klickade jag på den gröna knappen "köp". Samt ha jag beställt nya assöta kaffemuggar! Måste visa då dom ha kommit :D. Till och med Micke tyckte dom va söta, hihih. 
 
Ne nu får de nog duga för denna gång. Va mkt köpa grejer, hahah! Men shoppaholic som jag är så gillar jag att berätta om mina köp. 
 
Hooj!
 
 
 
Bästa hjälpen med pyntningen <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo