27/12 - 2015

Jag vet att man ska hålla sig borta från dator och mobil nu när man ha en nykomling, då man ska lägga all energi på den liksom. Men jag kan inte låta bli och "klaga" på en punkt nu efter lite mer än ett dygn efter att man ha blivit tvåbarnsförälder. 
 
• Eftervärkarna. Dom är inte att leka med vad ont dom gör! Dom liknar förlossningsvärkarna och jag kvider i smärta varje gång. Och gråter för den delen. Fyfan vad ont dom gör asså särskilt då han äter/smuttar på tuttarna mina. Och ja eftervärkarna gör ju nytta men framförallt ondare med andra barnet. Och ondare om man redan hade "problem" med de med första barnet också (sa en barnmorska till mig då hon frågade om jag hade de med W vilket jag också hade), men fyfan säger jag bara den här gången. Fick ordinerat tre tabletter smärtstillande var 8:e timme, som sväljs men få fruktansvärt ont redan efter 5-7h och igår veks jag dubbel och ståendes på knä i duschen av smärta. Duschade för smärtlindring innan dom magiska 8h hade gått men de gick knappt att härda ut. Han är ju ett matvrak, lik sin bror vilket är super, men gör såååå ont. Men tur man är en tjurskalle ändå. Trots att de är nalta jobbigt att ha så ont.
 
Nemen nu efter lite klagomål känns allt lite bättre och ska återgå och sniffa (ha glömt bort hur gott bäbisar luktar <3) på nya prinsen innan den stora vaknar för dagen <3.
 
Hooj! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo