26/12 - 15

Äntligen hemma! Eller aah vi ha varit hemma ett par timmar redan. Vi smet från BB på tidig hemgång, 8h timmar. Hade dock aldrig velat göra de med William då han va nyfödd då allt va så nytt osv, men nu när man ha varit med om de rätt så nyss så kändes de skönt då både jag och Filip fick OK-stämpel :). Sen återhämtade jag mig bättre efter denna förlossning än med Williams så de va mkt därför också :). 

For först till faster Ida och hämta storebror och lite surr och fika paus och sen vidare till mormor-mamma på middag och slutligen landat hemma. W ha varit lite halv jobbig faktiskt (känner mig som världens sämsta mamma nu som säger så men man ska ju inte ljuga) men de är helt förståligt med denna förändring <3. Men så fort vi kom in genom dörren här hemma blev han som  sitt vanliga jag igen :*. Borta bra men hemma bäst med andra ord. 

Annars så gick förlossningen fort även denna gång och minst lika smärtsam för den delen och ha nu sagt att de blir inga fler barn. Än på ett par (läs många) år iaf. Jag är mer än nöjd med mina två prinsar <3. 

Hooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo