19/3 - 2014

Livet som mamma visste jag skulle bli ändrad med mindre sömn, läkande bröst, mjölkspya, bajs och kiss blöjor, bajs och kiss attacker osv. Men att höra sin son va tät i näsan under natten och som verkligen inte ville sova i sin egna säng eller sova över huvudtaget, skulle äta var 20 minut typ och där han väl kunde sova nån timme va på mitt bröst. Vissa dagar är tuffare än andra, och som sagt de hade jag redan lagt in i min roll som mamma men de är inte lika lätt som många faktiskt målar upp de, även om alla barn är olika men som sagt vissa dagar är tuffare än andra. Men samtidigt äre ju det bästa som finns på nå vis iaf på nå konstigt sätt! Men då inatt fick jag sova :), dock blev det en tidig morgon iaf så fick som lite för lite sömn iaf, men idag är jag betydligt piggare än igår så ;D.
 
Idag for vi och gjorde hand och fotavtrycket där av den tidiga morgonen som va en värd tidig morgon! :) Är något nyfiken på hur den kommer se ut då den ska torkas och skrivas på innan jag skulle få den så inom någon dag eller så så ha jag den i mina ägor :).
 
Nyss kommit hem från en fikadejt med Ida och pluttarna! Mkt trevligt så nu ha vi tagit fika oskulden med barn, jag ha även tagit min oskuld med ammaoffentligt ^^, samt åka rulltrappa med barnvagn ;D.
 
Imorgon äre först BVC halv 10 så även morgondagen blir en tidig morgon, suck :P, sen ortopeden med lilleman som ska ultraljuda sina höfter. Tur mamma jobbar på lassa så hon få va min ledarhund dit vi ska!
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo