1/3 - 2014

Oj oj nu gåre undan 3 dagar kvar till BF! :O Ne fyfan nu början man bli lite små nervis faktiskt.. Ha sagt det förut och säger de igen, snart är vi inte 2 längre utan 3. Kan avslöja lite att jag ha börja få lite mer förvärkar/sammandragningar, de är ju kroppens sätt att förbereda sig. Lär ju gå över tiden men ändå de är ju ett utgångsläge att tänka sig! Så för att vara säker så kan man säga att om senast 2 veckor är vi föräldrar! För då ha man gått över tiden nog länge och blir igångsatt så som sagt om max 2 veckor är vi 3. Ne svårt att förstå. Man är också lite smått övervänt som sagt, kom nu lillskit <3.
 
Hur som haver så flyter allting på, pluggar lite smått varje dag, ha tappat gnistan lite faktiskt på att plugga  trots att de är biologi men de är förhoppningsvis bara en liten period! :) Sen ha jag lyckats få urinvägsinfektion så fick antibiotika utskrivet idag viulket känns super, inte så skönt att kissa taggtråd. Samt äre inte bra att ha de då man är gravid så fick hjälp snabbt! Samt att nära och kära är så söta som vill hjälpa till är ju bara så snällt! Tack så mkt :*.
 
Rände på stan igår med syster och vi fyndade skor båda två! :D Kan ju säga att jag är ganska så jätte nöjd över mitt fynd! Kanske inte några barnvagns gå skor men även om man blir morsa så måste man ju få känna sig snygg ;). 419 kr i rabatt (70% rea) på skorna så kunde osm inte låta bli! Och skoälskare som jag är vare ännu svårare, hehe. Mkt trevligt att umgås då de är så sällan man väl ses, inte okej.. Men då blir de ju desto roligare då man väl ses kanske?! ;D
 
Nemen juste de va ju plugga jag skulle göra då de inte blev nått igår. Önska mig lycka lycka till att jag inte bli distraherad av nått annat.
 
Hääj dåå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo