11/3 - 2014

Idag är våran lilla prins hela 10 dagar! Oj vad tiden går fort asså.
 
Hela lilla familjen rullade in till stan för att fara på banken då Micke hade lite ärenden. Samt skulle vi fixa ett sparkonto till William. Dagen resulterade i 2h på banken med en sovandes bäbis hela tiden, sparkonto till William fixat, Micke fixade sina ärenden och jag bytte till och med bank! För att göra de enklare mellan mig och Micke samt att kontot till lilleman är på SEB så vare lika bra att jag bytte till samma :). Och eftersom vi fixade ett sparkonto till William så fick han en grön och gullig spargris! Så nu ska alla lösa småpengar stoppas dit ;D. Han vaknade passande då vi parkerade bilen här hemma!
 
Ha glömt att säga då vi va på BVC (tre dagar efter hans födelse) så kunde jag inte låta bli att ställa mig på vågen. Den visade -7 kg från sista vägningen som va på sista barnmorskebesöket. Så nu äre "bara" 9kg som ska bort för att komma till vikten jag hade innan graviditeten, jag önskar mig själv lycka till! De får ta den tid de tar att komma ner dit igen. Från och med nu ska jag väga mig varje gång vi är på BVC för att se hur de går med viktminskningen bara för en rolig grej liksom och de är en gång i veckan, så de är ju perfekt :).
 
Igår fick jag inte plugga för William då han hade bestämt sig för att va lite på gnällsidan och mammagris. Varje gång han hade somnat och jag verkligen smög efter böckerna som låg på bordet framför mig och han sovandes brevid mig och hann precis slå upp sidan i boken så började han gnåla.. Efter x-antal försök så gav jag upp. Men då nu ikväll ha jag fått plugga i 1,5h (längre om jag hade orkat) med en sovandes bäbis! Som fortfarande sover för den delen. Så idag är han är förlåten från gårdagens missade pluggtid <3.

Hääj dåå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo